Helmikuu, 2014

ma ti ke to pe la su
05
27
28
29
30
31
1
2
06
3
4
5
6
7
8
9
07
10
11
12
13
14
15
16
08
17
18
19
20
21
22
23
09
24
25
26
27
28
1
2

Tapahtumat 14.2.

 • Klo 09:00 Kenen teatteri? Saavutettavuus teatterin taiteellisena strategiana Kulttuuriareena Gloria, Pieni Robertinkatu 12, Helsinki, Suomi

  Suomen Teatterit ry on mukana Kenen teatteri -seminaarin pyöreässä pöydässä keskustelemassa teatteritekstityksen merkityksestä Suomessa. Tervetuloa kuuntelemaan keskustelua ja seminaaria! Seminaarin pääkieli on ruotsi, mutta lisäksi keskustelukielinä ovat suomi ja englanti.

  Näyttökuva 2014-1-30 kello 12.35.24Kenen teatteri? Saavutettavuus teatterin taiteellisena strategiana

  Tavoitteenamme on luoda taiteellisesti tinkimätöntä teatteria, jolla on yhteiskunnallinen merkitys. Mitä tavoitteen saavuttaminen vaatii meiltä, teatterintekijöiltä? Onko meillä valmiuksia nähdä asioita toisin silmin?

  Kenen teatteri? -seminaarissa keskitymme teattereiden taiteelliseen työhön, kentän toimijoihin ja yleisöön. Kysymme, kenelle teatteria tehdään, kuka teatteria tekee ja kenen näkökulma nousee teatterissa keskiöön? Mitä on saavutettavuus ja moninaisuus, ja miten ne vaikuttavat taiteellisiin ratkaisuihin?

  Seminaari on avoin kaikille, jotka työskentelevät teatterin parissa, sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teatteritaiteen kehityksestä.

  Ohjelma

  Tutustu seminaarin lisätietoihin, puhujiin ja ohjelmaan (sivusto on ruotsin kielellä):
  www.duvteatern.fi/vemsteater

  Seminaarin pääkieli on ruotsi, mutta seminaarissa on puheenvuoroja myös suomeksi ja englanniksi. Seminaarissa on tulkkaus suomalaisella viittomakielellä.

  Liikkuminen Kulttuuriareena Glorian tiloissa on esteetöntä. Tilassa on induktiosilmukka.

  Ilmoittautumiset: www.duvteatern.fi/vemsteater

  Seminaarin päättää DuvTeaternin esitys Den brinnande vargen – en soaré med DuvTeatern (suom. Palava Susi – runoiltamat DuvTeaternin seurassa) Klockriketeaternin Diananäyttämöllä (Erottajankatu 7) kello 18.00. Tietoa Diananäyttämön saavutettavuudesta: www.duvteatern.fi/tillganglighet

  Esitys on tuotettu yhteistyössä DuvTeaternin ja Klockriketeaternin kanssa. Seminaarivieraat voivat ostaa lippuja esitykseen 10 euron hintaan.

  Teatteri on saavutettava, kun kaikilla, niin työntekijöillä kuin yleisöllä, on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua sekä tuntea itsensä tervetulleiksi. Saavutettava teatteritaide edellyttää normikriittistä lähestymistapaa taiteeseen ja yhteiskuntaan.

  Yhteistyössä: Nätverket för tillgänglighet på teatern (DuvTeatern, Kulttuuria kaikille -palvelu, SAMS, Klockriketeatern, LUST, Arcada, Teater Viirus, Svenska Teaternin yleisötyö) sekä Helsingin kulttuurikeskus.

  Lämpimästi tervetuloa!

  Lisätietoja: Sanna Huldén: duvteatern@gmail.com

  Tapahtuma Facebookissa

  Tapahtuman esite VEMS TEATER Seminarium 14.2 2014