Maaliskuu, 2017

Tapahtumat 30.3.

 • 1.3.31.3.2017 Maaliskuu on #munteatteri-kuu!

  #muntetteri-kampanjassa on mukana jo yli 80 toimijaa! Vielä ehtii mukaan, ilmoittaudu täällä!

  Miten osallistua? Tässä muutamia ideoita tai keksi oma!

  – Järjestä kilpailu: pyydä yleisöä jakamaan somessa #munteatteri (+ oman teatterin) -tunnisteella teatterimuisto/-kuva/tms. ja arvo osallistuneiden kesken liput/tekijätapaaminen/kulissikierros.
  – Päästä yleisö kulissien taa: järjestä yleisölle kulissikierroksia/tutustumiskäyntejä ja esittele teatterin tiloja ja toimintoja, jotka yleensä jäävät yleisöltä näkemättä.
  – Teatterin tekijät tutuiksi: Mitkä ovat teatterin työntekijöiden omia lempinäytelmiä? Mikä on hassuin moka, mikä näyttelijälle/valomiehelle tms. on käynyt esityksessä? Mikä on näyttelijän/ohjaajan/johtajan/tuottajan rakkain teatterimuisto?
  – Päästä yleisö pääosaan: Haastattele teatterissakävijöitä: miksi he tulivat tänään teatteriin? Mikä on heidän lempinäytelmänsä/rakkain teatterimuistonsa? Mitä katsojat odottavat illalta? Tai tee pieni gallup: onko teatterissa ihaninta itkeä, nauraa, nähdä ystäviä?
  – Saa kuvata! Kokeile kuvaamisen sallimista esityksessä
  – Järkkää selfiehetki: tarjoa yleisölle mahdollisuus ottaa selfieitä esityksen näyttelijöiden kanssa esityksen yhteydessä
  – Esityksen livetweettaus: livetweettaa esitys joko teatterin väen omin voimin tai kutsu journalisti/julkkis/tubettaja/näyttelijä kylään ja livetweettaamaan teatterikokemuksensa.
  – Arkistojen aarteet & Throwback Thursday: kaiva arkistojen kätköistä jokin hauska/koskettava/jännittävä kuva, videoklippi tai muistelo teatterin historiasta ja jaa se katsojien kanssa.
  – Haasta muut mukaan: kutsu naapuriteatteri, kuntavaaliehdokas, julkisuuden henkilö tai vaikkapa paikallislehti osallistumaan kampanjaan ja jakamaan tärkein teatterikokemuksensa

  Käy myös tutustumassa ja tykkäämässä kampanjan facebook-sivuista. Se on hyvä paikka jakaa kaikkea #munteatteri-kampanjaan liittyvää.

  Kampanjasta lisää täällä.