18.4.2013 Tiedotteet

Suomen Teatterit ry:n vuosikokous valitsi uuden hallituksen

Suomen Teatterit ry:n vuosikokous pidettiin Svenska Teaternissa Helsingissä keskiviikkona 16.-17.4.2013 ja vuosikokous valitsi järjestön erovuoroisten edustajien tilalle uusia jäseniä sekä osan vanhoista edustajista uudelle kaksivuotiskaudelle.

Hallituksen uusiksi jäseniksi nousivat Kuopion kaupungin hallituksen varapuheenjohtaja Leila Savolainen, Oulun kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki ja Seinäjoen kaupunginteatterin hallituksen puheenjohtaja Esa Perttu. Lisäksi hallitukseen valittiin uudelleen Rauman kaupunginteatterin talousjohtaja Harri Natunen ja Svenska Teaternin johtaja Johan Storgård.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Lasse Eskonen Tampereelta, varapuheenjohtajana Helsingin seudun liikenteen toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi ja hallituksen jäseninä teatterinjohtaja Miko Jaakkola Kajaanin Kaupunginteatterista, teatterinjohtaja Maarit Pyökäri Lahden Kaupunginteatterista ja Ilkka Köngäs Rovaniemeltä.

Suomen Teatterit ry on ammattiteattereiden edunvalvonta- ja työnantajajärjestö, jonka jäseninä on 50 ammattiteatteria ympäri Suomea. Jäseniä ovat mm. kaupunginteatterit, Suomen Kansallisteatteri sekä useita pienempiä ammattiteattereita ja nukke-, lasten- ja tanssiteattereita.

Lisätietoja:
Tommi Saarikivi
toimitusjohtaja
Suomen Teatterit – Finlands Teatrar ry
Puh. 09 2511 2151 / 040 153 1415
tommi.saarikivi@suomenteatterit.fi