9.9.2013 Tiedotteet

Muutoksia kilpailujen toteutuksessa: Vuoden Teatteri- ja Lasten ja nuorten teatteripalkinto

Suomen Teatterit ry:n hallitus päätti kokouksessaan 10.8.2013 suoraviivaistaa Vuoden Teatteri -palkinnon kilpailukäytäntöä.

Vuoden Teatteri 2014 –palkinnon ehdokkaat valitsee hallituksen asettama raati. Voittajavalinnan tekee edellisten vuosien tapaan erikseen valittu arvovaltainen henkilö. Kilpailuun voi halutessaan toimittaa ehdotuksia järjestösihteerille 20.12.2013 saakka, mutta erillistä hakukierrosta ei järjestetä.

Lasten ja nuorten teatteripalkinto valitaan seuraavan kerran keväällä 2015. Palkinto jaetaan yhteistyössä Suomen Assitej ry:n kanssa, ja kilpailu toteutetaan jatkossa niinä vuosina kuin teatterialan Thalia-gaala järjestetään.

Thalia-gaalaa ei järjestetä keväällä 2014 edellisvuosien mittakaavassa, vaan palkintojenjakotilaisuus on pienimuotoisempi juhla. Thalia-gaala järjestetään seuraavan kerran vuonna 2015. Teatterijärjestöjen keskusliitto tiedottaa aiheesta tarkemmin.

Lisätietoja:
Taija Lähdetie, järjestösihteeri
p. 09 2511 2150
taija.lahdetie@suomenteatterit.fi