5.9.2013 Tiedotteet

Ryhdy Satupäivän 18.10. tapahtumanjärjestäjäksi tai sadunlukijaksi

Sadun nimipäivänä perjantaina 18.10. satu näkyy ja erityisesti kuuluu ympäri Suomen, sillä teemana on nyt sadun ääni! Tervetuloa mukaan kaikki keijujen, peikkojen, haltioiden, jättiläisten, lohikäärmeiden, prinsessojen, prinssien ja varsinkin sammakoiden ystävät.

Toivomme, että Satupäivänä myös teattereissa kaikuu tarinoiden ääni! Mikäli teatterinne järjestää satuteemaisen tapahtuman Satupäivänä, ohjelmatiedot voi ilmoittaa mukaan tapahtumakalenteriin ja valtakunnalliseen tiedotukseen 3.10.2013 mennessä oheisen lomakkeen avulla.

Lähetettäviin tapahtumatietoihin tulee liittää:
•    ohjelman sisältö
•    aikataulu
•    tapahtumapaikka katuosoitteineen
•    mahdollinen nettiosoite
•    mahdollisen pääsymaksun suuruus

Oman satutapahtuman sijasta teatteri voi myös järjestää teatterin väellä sadunlukutempauksen päiväkotiin, kouluun, kirjastoon tai vaikkapa paikalliseen palvelutaloon. Näin teatteri voi pienellä panoksella tuottaa paljon hyvää mieltä ja edistää sadun asemaa!

Satupäivän uudet nettisivut aukaistu

Satupäivä on kasvanut vuosi vuodelta yhä suuremmaksi sadun juhlaksi ja uudistaneet nettisivut palvelevat kasvavan tapahtuman tarpeita. Sivujen ihastuttavat kuvituskuvat ovat lastenkirjailija ja kuvittaja Sari Airolan käsialaa. Sivuilta löytyy runsaasti lisätietoja tapahtumasta ja tapahtumakalenteri auttaa löytämään helposti oman paikkakunnan satumaiset tapahtumat!

Olette lämpimästi tervetulleita kertomaan tapahtumastanne myös Satupäivän Facebook-sivuilla!

www.satupaiva.fi
www.facebook.com/satupaiva

Lisätietoja:
Projektisihteeri Iida Turpeinen
info@satupaiva.fi
p. 09 2511 2153