1.11.2013 Tiedotteet

Langattomien radiomikrofonien siirtymävaiheen kustannukset uudelleen haettavaksi

Opetus- ja kulttuuriministeriö julistaa uudelleen haettavaksi määrärahan langattomien radiomikrofonien käyttöön osoitettujen radiotaajuuksien muuttumisesta kulttuurisektorin toimijoille aiheutuviin siirtymävaiheen kustannuksiin.

Samalla ministeriö muuttaa hakuehtoja esitetyn mukaisesti. Muutokset aiempaan hakuilmoitukseen verrattuna on lihavoitu tekstissä. Ministeriöön jo saapuneet hakemukset otetaan automaattisesti huomioon. Niitä voidaan kuitenkin täydentää uusien hakuehtojen mukaiseksi määräaikaan mennessä hakijan niin tarpeelliseksi katsoessa.

Katso hakuilmoitus muutoksineen OKM:n sivuilta oheisen linkin kautta. Hakuaikaa on jatkettu 22.11. saakka.

Lisätietoja:
Leena Laaksonen
puh. 02 953 30175

På svenska: Kostnader under övergångsskedet som förorsakats av ändringen av de radiomikrofoners frekvenser