30.1.2014 Teatterialan uutisia

Ihmisten oma teatteri – Teos-hankkeen seminaari 24.2.

Miten syntyy ihmisten oma teatteri? TEOS – Teattereiden osallistavien yhteistoimintamallien kehittäminen -hankkeen IHMISTEN OMA TEATTERI -seminaarissa pohditaan ammattiteattereiden mahdollisuuksia rakentaa tasavertaista yhteistyötä lähialueensa muiden organisaatioiden, kuten koulujen, sosiaali- ja terveysalan toimijoiden ja yritysten kanssa.

Maanantai 24.2.2014 klo 13-16, Q-teatteri, Tunturikatu 16, Helsinki

Kulttuuriorganisaatiot tarvitsevat aitoja yhteistyökumppanuuksia voidakseen olla yhä aktiivisemmin mukana yhteiskunnan muutoksissa ja tavoittaakseen eri väestöryhmiä. Mutta miten yhteistyö saadaan alkuun? Minkälaista suunnittelua ja sitoutumista tarvitaan eri osapuolilta?

Seminaarissa tutustutaan Keski-Uudenmaan Teatterin, Q-teatterin ja Teatteri Metamorfoosin hankkeen aikana saamiin kokemuksiin erilaisten kumppanuuksien rakentamisesta. Samalla teattereiden yhteistyötahot kertovat omista lähtökohdistaan siitä, miksi yhteistyö teatterin kanssa on heille kiinnostavaa. Seminaari on suunnattu kulttuurialan toimijoille sekä kaikille teattereiden ja muiden kulttuuriorganisaatioiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä kiinnostuneille.

Tutustu seminaarin ohjelmaan Tutkivan teatterityön keskuksen sivuilla.

Ilmoittautumiset maanantaihin 17.2. mennessä oheisella lomakkeella.

Seminaari on maksuton. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Katri Malte-Colliard, projektikoordinaattori
TEOS-hanke
Tutkivan teatterityön keskus, Tampereen yliopisto
p.050 3187024, katri.malte-colliard@uta.fi
http://t7.uta.fi

Tampereen yliopiston Tutkivan teatterityön keskuksen hallinnoiman TEOS-hankkeen aikana kartoitetaan teattereiden ja muiden paikallisten toimijoiden yhteistyön mahdollisuuksia, järjestetään ideointitapaamisia ja kootaan lopuksi saadut kokemukset kolmeksi toimintamalliksi. Hanke toteutetaan 1.9.2013-28.2.2014 välisenä aikana ja sen rahoittajana toimii Hämeen ELY-keskus.