30.1.2014 Teatterialan uutisia

Tilaa Teatteri&Tanssi-lehti

Nyt on aika tilata Teatteri&Tanssi-lehti henkilökunnalle, hallituksen jäsenille, yhteistyökumppaneille!

Teatteri&TanssiVuoden Teatteri&Tanssi-lehdet (8 numeroa) vain 47 €/tilaus (normaalisti kestotilaus 57 €). Yli kymmenestä tilauksesta 20 prosentin alennus. Tämä tarjous koskee vain uusia tilauksia.

Teatteri&Tanssi-lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä kulttuurin aikakauslehti, jossa käsitellään teatteria, tanssia, sirkusta ja oopperaa osana arkea ja yhteiskuntaa. Sitä lukevat esittävän taiteen ammattilaiset ja harrastajat sekä taiteen talouden ja hallinnon parissa työskentelevät.

Lehdestä voi lukea alan uutisia, esitysarvioita, haastatteluja, esitysten taustatietoja ja kulttuuripolitiikkaa. Kirjoittajat ovat eturivin toimittajia, taiteilijoita, tutkijoita ja kriitikoita.

Teatteri&Tanssi-lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja tulevat ensi-illat koko maan kattavasti. Ohjelmistotiedot ladataan kevään aikana myös lehden nettisivuille, jossa ne ovat kaikkien luettavissa. Suosittu ohjelmistokokonaisuus on ainoa teatterista, tanssista ja sirkuksesta julkaistu kalenteri, josta voi hahmottaa koko maan tilanteen yhdellä kertaa. Se on teattereille ja ryhmille edullinen tapa näkyä kaikille netin käyttäjille.

Lähetä lehden tilaukset suoraan Teatteri&Tanssi-lehden toimitukseen: riitta.mattila@teatteritanssi.fi.

Lisätietoja: www.teatteritanssi.fi