1.4.2014 Tiedotteet

Kansainvälinen Pearle* -kokous toukokuussa Helsingissä

Suomen Teatterit ry isännöi yhdessä Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n kanssa kansainvälisen esittävän taiteen työnantajien kattojärjestö Pearle*:n (Performing Arts Employers Associations League Europe) kokousta Helsingissä 23.-24.5.

Tapaamiseen saapuu yli 40 teatteri- ja orkesterialan työnantajajärjestöjen edustajaa eri Euroopan maista. Kokouksessa käsitellään työnantajajärjestöjä koskevaa EU-politiikkaa ja –lainsäädäntöä sekä muita kulttuurialan ajankohtaisia aiheita.

Suomen Kansallisteatterissa järjestettävässä tapahtumassa puhuvat lisäksi Taideyliopiston rehtori Tiina Rosenberg, Tampere filharmonian intendentti Helena Hiilivirta, Suomen Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho sekä Veikkaus Oy:n toimitusjohtajan pääneuvonantaja André Noël Chaker.

Lisätietoja:

Suomen Teatterit ry
Toimitusjohtaja Tommi Saarikivi
Puh. 09 2511 2151
tommi.saarikivi@suomenteatterit.fi
www.suomenteatterit.fi

Suomen Sinfoniaorkesterit ry
Toiminnanjohtaja Aila Sauramo
Puh. 09 2709 1414
aila.sauramo@sinfoniaorkesterit.fi
www.sinfoniaorkesterit.fi

Suosio_red