24.4.2014 Teatterialan uutisia

Suomen Teatterit ry:n vuosikokous valitsi järjestön puheenjohtajaksi kaupunkineuvos Lasse Eskosen

Suomen Teatterit ry:n vuosikokous pidettiin Savonlinnan Teatterissa 23.-24.4.2014. Vuosikokous valitsi järjestön hallituksen puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle uudelleen kaupunkineuvos Lasse Eskosen. Eskonen on toiminut järjestön puheenjohtajana vuodesta 2008 alkaen.

Hallituksen uusiksi jäseniksi nousivat kaksivuotiskaudeksi Rovaniemeltä Tanssiteatteri Rimpparemmin taiteellinen johtaja Matti Paloniemi ja Rovaniemen Teatterin johtaja Juha Vuorinen. Lisäksi hallitukseen valittiin uudestaan Tampereen Työväen Teatterin taiteellinen johtaja Maarit Pyökäri sekä Helsingin Kaupunginteatterin hallituksen varapuheenjohtaja ja Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi.

Hallituksessa jatkavat lisäksi Kuopion kaupungin hallituksen varapuheenjohtaja Leila Savolainen, Turun Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki ja Seinäjoen kaupunginteatterin hallituksen varapuheenjohtaja Esa Perttu, Rauman kaupunginteatterin talousjohtaja Harri Natunen ja Svenska Teaternin johtaja Johan Storgård.

Suomen Teatterit ry on ammattiteattereiden edunvalvonta- ja työnantajajärjestö, jonka jäseninä on 50 ammattiteatteria ympäri Suomea. Jäseniä ovat mm. kaupunginteatterit, Suomen Kansallisteatteri sekä pieniä ammattiteattereita, lastenteattereita ja tanssiteattereita.

Lisätietoja:
%