14.8.2014 Tiedotteet

Opas kriisiviestintäsuunnitelman laatimiseen

Suomen Teatterit ry järjesti huhtikuussa kriisiviestintäkoulutuksen teattereiden markkinointi- ja viestintäväelle viestinnän kouluttaja Matti Karhun johdolla. Tampereen Teatterikesässä Karhu luennoi aiheesta myös puheenjohtajaseminaarissa lauantaina 9.8.2014.

Huhtikuun koulutuksen pohjalta Suomen Teatterit ry on julkaissut oppaan teattereille oman kriisiviestintäsuunnitelman laatimiseksi. Opas ”Ojasta allikkoon vai harkitusti suden suuhun? Opas teattereille kriisiviestintäsuunnitelman laatimiseen” on saatavilla STEFI:n Tutkimukset ja julkaisut -sivulta oheisen linkin kautta.

Opas on tarkoitettu teattereiden johdolle ja viestintähenkilökunnalle apuvälineeksi oman kriisiviestintäsuunnitelman laatimiseen. Jokainen teatteri toimintaympäristöineen on erilainen ja siksi opas on tehty antamaan vinkkejä siitä, mitä asioita suunnitelman teon eri vaiheissa tulee huomioida.

Ojasta allikkoon vai harkitusti suden suuhun? Opas teattereille kriisiviestintäsuunnitelman laatimiseen (141 kt)
Taija Lähdetie, Suomen Teatterit ry, 2014

Lisätietoja:

Järjestösihteeri Taija Lähdetie
Puh. 09 2511 2150
taija.lahdetie@suomenteatterit.fi