25.9.2014 Tiedotteet

Muista ilmoittaa tapahtumasi Satupäivään 8.10. mennessä!

Satupäivä lähestyy hyvää vauhtia ja tapahtumaan on jo ilmoittautunut mukavasti järjestäjiä eri puolilta Suomea. Jos teatterinne osallistuu järjestämällä satuteemaisen tapahtuman Satupäivänä 18.10. tai sitä edeltävällä satuviikolla, ilmoittakaa tapahtumanne Satupäivän tapahtumakalenteriin keskiviikkoon 8.10. mennessä.

Näin ohjelmanne saadaan näkyviin Satupäivän ohjelmakalenteriin ja mukaan tapahtuman valtakunnalliseen tiedotukseen. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta tai Satupäivän ohjelmasivuilla.

Jos ette ole vielä suunnitelleet ohjelmaa, vielä ehtii osallistua. Satupäivää voi viettää teattereissa monin tavoin vaikkapa järjestämässä teatterin aulassa pienen sadunlukuhetken, käymällä satuvierailulla läheisessä koulussa, päiväkodissa tai palvelutalossa tai järjestämällä satumaisen kulissikierroksen – vain mielikuvitus on rajana!

Satupäivän kortteja jaettavaksi?

Jos osallistutte Satupäivään ja haluatte teatteriinne jaettavaksi Satupäivän postikortteja, lähettäkää viesti osoitetietoineen osoitteeseen info@satupaiva.fi.

Satupäivän nettisivujen mediapankista löytyvät myös ladattavaksi Satupäivän logo, flyeri ja juliste, joita tapahtumajärjestäjät voivat vapaasti käyttää tapahtumista tiedotettaessa.

Teemana Satua liikkeellä!

Satupäivän 2014 teema on Satua liikkeellä! Teemaan liittyen tavoitteenamme on viedä satu ihmisten luo ja Satuviikon aikana jalkautuukin joukko vapaaehtoisia sadunlukijoita esimerkiksi päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin ja palvelutaloihin.

Satupäivän päätapahtumassa 18.10. Helsingin päärautatieasemalla satu näkyy, kuuluu ja liikkuu kaupungilla. Tapahtuman suojelija Sinikka Sokka satuilee tapahtuman aikana matkustajille ja johdattaa satuhahmojen paraatin näyttävästi läpi kaupungin Annantalolle, jossa luvassa on erilaisia työpajoja ja tapahtumia.

Lisätiedot:
Iida Turpeinen
Info@satupaiva.fi
www.satupaiva.fi

Kuva: Sari Airola