25.9.2014 Tiedotteet,Teatterialan uutisia

Uusi teatterinjohtajille suunnattu JET-valmennus käynnistyy keväällä 2015

Teatterialan esimiehille ja johtajille suunnatun JET-koulutuksen ensimmäinen ryhmä käynnistettiin viime keväänä ja ohjelma on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti. Koska ensimmäiseen ryhmään oli halukkaita osallistujia enemmän kuin pystyimme ottamaan ohjelmaan, käynnistetään toinen ryhmä keväällä 2015.

Mikä Teatteri JET?

Teatteri JET on teatteritoimialan erityispiirteet huomioiva, johtamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävä valmennusohjelma, joka on tarkoitettu teatteritoimialalla toimiville esimiehille ja johtajille.

JET-valmennuskokonaisuus perustuu hyvin käytännönläheiseen otteeseen näkökulmana johtajan arjen työ. Noin 1,5 vuoden mittainen valmennuskokonaisuus toteutetaan oman työn ohessa. Valmennusohjelma sisältää 12 yhteistä valmennuspäivää, henkilökohtaisen johtamisarvioinnin ja -ohjauksen sekä erikoisammattitutkinnon loppuarvioinnin. Valmennuspäivät järjestetään eri puolilla Suomea valmennusohjelman osallistujien paikkakuntien mukaan.

Keskeisiä teemoja ovat henkilökohtaisen johtamisen kehittäminen, strategian toteuttaminen arjessa, suorituksen ja osaamisen johtaminen, taloudellisesti vaikuttava johtaminen, asiakasvaikuttavuuden ja verkostoyhteistyön kehittäminen sekä muutoksen ja kehityksen johtaminen.

Valmennusohjelman kustannusten kattamiseen on mahdollista tiedustella rahoitusta paikalliselta oppisopimuskeskukselta. Ilmoittautumisesi jälkeen selvitämme mahdollisuutesi oppisopimusrahoitukseen, joten sinun ei tarvitse asiasta huolehtia. Sitova ilmoittautuminen koulutukseen tehdään, kun tieto oppisopimustuen mahdollisuudesta on saatu. Jos oppisopimusrahoitusta ei ole mahdollista saada, Teatteri JET-valmennusohjelmaan voi osallistua myös omakustanteisesti. Kokonaishinta ohjelmalla on 4300 euroa (+ alv) ilman oppimustukea.

Kiinnostuitko?

Ilmoittautumiset ja kyselyt Teatteri JET -valmennusohjelmaan osoitetaan suoraan valmennusohjelman järjestäjälle Balentorille. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, jotta mahdollisuudet oppisopimusrahoituksen suhteen saadaan selvitettyä hyvissä ajoin. Paikkakuntakohtaiset oppisopimuspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
Balentor Oy
Anne Mero
anne.mero@balentor.fi
puh. 040 417 4247
www.balentor.fi

logo_OT_300dpi