23.10.2014 Tiedotteet

Tanssin kiertuepäivä Tanssirihmasto 14.11. kokoaa yhteen Tanssi kiertää -projektin hyviä käytäntöjä

Tanssin talo ry:n projekti Tanssi kiertää 2014 on päättymässä. Tervetuloa mukaan perjantaina 14.11. klo 10-14 Kaapelitehtaalle Tanssin talo ry:n tiloihin Tanssirihmasto -työnimen alla kulkevaan työpajapäivään, jossa käydään läpi projektin tuloksia!

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Tanssin talo ry yhteistyössä Suomen Teatterit ry:n kanssa.

Tanssi kiertää 2014 -projekti

Mukana projektin tapahtumien ja kiertueiden toteuttamisessa ovat olleet vuoden 2014 aikana Jyväskylän ja Seinäjoen kaupunginteatterit sekä Tampereen Työväen Teatteri ja Linnateatteri Turussa. Keväällä 2014 Jyväskylässä ja Seinäjoella kiersivät Kinetic Orchestran Wolfpack sekä Joona Halosen Straight. Kaupunginteatterit järjestivät esitysten ympärillä tanssin tapahtumapäiviä yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja aluekeskusten kanssa.

Syksyllä puolestaan Reija Wäreen Of(f) Course -teosta esitettiin Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella lähes loppuunmyydyille katsomoille – viisi esitystä keräsivät lähes 1700 katsojaa. Kiertuetoteutuksessa testattiin uusia yhteistyömuotoja, kumppanina Suomen Voimisteluliitto.

Kiertueet onnistuivat yli odotusten ja loivat pohjaa uudenlaisen yhteistyön kehittämiselle alueellisten toimijoiden, teattereiden ja tanssiryhmien välille.

Keskustelua kiertuetoiminnassa ovat herättäneet monet teemat kuten teosten valintaprosessi, kiertuetuotanto ja markkinointiyhteistyö, uudet yleisöt ja alueellinen yhteistyö. Työpajapäivän aikana kuullaan lisäksi kokemuksia ja jaetaan hyviä käytäntöjä kiertuetoiminnan jalkauttamisen uudenlaisista mahdollisuuksista.

Oletko kiinnostunut osallistumaan kiertuetyön kehittämiseen ja jatkon suunnitteluun? Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 7.11. mennessä hanna-mari.peltomaki@tanssintalo.fi.

Lisätietoa ohjelmasta toimitetaan mukaan ilmoittautuneille!

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Hanna-Mari Peltomäki
Tanssin talo ry.
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1B / 122, Helsinki
puh. 044 5131069
hanna-mari.peltomaki@tanssintalo.fi

Kuva: Of(f) Course, Marko Mäkinen