18.11.2014 Tiedotteet

Opetus- ja kulttuuriministeriö suoritti jälleen tuloksellisuusrahan koelaskennan

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkistanut jälleen keväällä 2014 toteutetun vos-kyselyn yhteydessä kerätyn tuloksellisuuskyselyn tulokset sekä korjattujen mittareiden perusteella suoritetun koelaskennan siitä, miten tuloksellisuusraha vaikuttaisi vos-tukiin, jos mittaristo olisi käytössä.

Huomioitavaa on, että korjatun mittariston perusteella tehty laskelma johtaa monien teattereiden kohdalla erilaiseen tulokseen kuin edellisen vuoden koelaskelma.Tiedotteessa korostetaan, että mahdolliset päätökset tuloksellisuusrahan käyttöönotosta tehdään vasta seuraavalla hallituskaudella. Tämä laskelma ei siis vaikuta teattereiden valtionosuuksiin vuonna 2015.

Tuloksellisuuskyselyn laitoskohtaiset tulokset ovat nyt nähtävillä OKM:n verkkosivuilla

Lisätietoja:
Katri Santtila, puh. 0295 3 30285
Päivi Salonen
Mervi Tiensuu-Nylund

Suomen Teatterit ry
Toimitusjohtaja Tommi Saarikivi
puh. 09 2511 2151
tommi.saarikivi@suomenteatterit.fi

Kuva: Tampereen Komediateatteri