8.12.2014 Tiedotteet

Työturvallisuuskoulutus: Teatterialan työhyvinvointipäivät 12.-13.1.2015

Työturvallisuuskoulutus: Teatterialan työhyvinvointipäivät

Aika: 12.-13.1.2015
Paikka: Suomen Kansallisteatteri, 2. parven lämpiö, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki
Järjestäjät: Työterveyslaitos, Suomen Teatterit ry, Suomen Näyttelijäliitto ry, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto ry

Työhyvinvointikoulutus on jatkoa aiemmin toteutetuille työturvallisuuskoulutuksille. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Suomen Teatterit ry:n, Suomen Näyttelijäliiton ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton jäsenille.

Koulutuksen tavoitteena on tukea työhyvinvoinnin kehittämistä teatterialalla ja sisällöt on suunniteltu siten, että osallistujilla on mahdollisuus suorittaa samalla Työhyvinvointikortti®. Kortin suorittaminen edellyttää lopputenttiä. Koulutukseen sisältyy myös kirja työhyvinvoinnin perusasioista.

Päivät toteutetaan osallistavasti ja hyödyntäen erilaisia menetelmiä: lyhyet alustukset, yksilö- ja ryhmäpohdintoja, toiminnallisia osuuksia, case-työskentelyä sekä hyvinvointia tukevia kokemusten kokoamista yhteisesti.

Ohjelma: Työhyvinvointipäivät 2015 (636 kt)

Koulutuksen vetäjät: Työterveyslaitoksen asiantuntijat Tommy Larvi ja Saija Koskensalmi.

Ennakkokysely: Osallistujille toimitetaan ennakkokysely sähköpostitse ennen koulutusta, jonka pohjalta sisältöä räätälöidään.

Hinta: 290 eur/hlö. Koulutusmaksu sisältää ohjelman, materiaalit, kahvitukset ja lounaat. Matka- ja majoituskustannukset ovat omakustanteisia.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 8.12.2014 mennessä oheisen linkin kautta.

Peruutussääntö: Peruutukset ennen 12.12. maksutta, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 % hinnasta.

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Järjestötoimitsija Risto Lehikoinen, risto.lehikoinen@teme.fi, puh. 09 2511 2142.

Majoitukset: Osallistujille on varattu majoituskiintiö Cumulus Kaisaniemestä (Kaisaniemenkatu 7, Helsinki) ajalle 11.-13.1.2015. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Hinnat 105 eur / 1 hh ja 118 eur / 2 hh (sis. aamiainen ja asiakassauna). Majoituskiintiö on voimassa tiistaihin 6.1. saakka koodilla Työhyvinvointikoulutus 2015, kaisaniemi.cumulus©restel.fi tai puh. 09-172 881.