4.12.2014 Tiedotteet

Veropäivän 5.2.2015 ohjelma julkaistu

Koulutuspäivä jäsenteattereiden johdolle ja hallintohenkilökunnalle

Suomen Teatterit ry:n vuoden 2015 veropäivän kouluttajina toimivat Verohallinnon erityisasiantuntija ja verotuksen oikaisulautakunnan puheenjohtaja Ilkka Lahti sekä Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulff.

Koulutuksen aiheita ovat muun muassa teattereiden ja niitä lähellä olevien yhdistysten verotus ja tähän liittyvä liiketoiminnan yhtiöittäminen, palveluiden hankinta ulkopuoliselta yritykseltä, sekä näiden toimenpiteiden vaikutus verotukseen. Päivän aikana käsitellään myös pienimuotoisten elinkeinonharjoittajien asemaa teatterissa, sitä, missä menee työkorvauksen ja työsuhteen tulkinnan raja ja millaisissa tilanteissa teattereille syntyy veroriskejä. Lisäksi aiheena ovat matkakorvausten, päivärahojen ja majoitusten verotus.

Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 27.1. mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake oheisen linkin kautta. Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä kouluttajille aiheisiin liittyen.Koulutuksen osallistumismaksu on 50 €/osallistuja (sis. kahvitukset) ja se laskutetaan suoraan teatterilta, jollei ilmoittautumisessa toisin mainita. Tiistaihin 27.1. mennessä tehdyt peruutukset voi tehdä kuluitta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 % osallistumismaksusta. Myös muiden teatterialan edustajien on mahdollista osallistua koulutukseen.

Veropäivän ohjelma

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta

Koulutuksen tiedot:

Aika: To 5.2. klo 9-16
Paikka: Teatterikulman Komedia-sali, Meritullinkatu 33, Helsinki
Koulutusmaksu: 50€/hlö
Lisätietoja:  Järjestösihteeri, puh. 09 2511 2150, info@suomenteatterit.fi