19.1.2016 Teatterialan uutisia

5.3.2016 vietetään Lastenteatteripäivää

Suomessa on seitsemän teatteri- ja orkesterilain piiriin kuuluvaa lastenteatteria, kaksi Helsingissä, kaksi Espoossa, kaksi Tampereella ja yksi Vantaalla. Nämä teatterit tarjoavat kaikenikäisille lapsille ja nuorille ammatillista draama-, tanssi- ja nukketeatteria sekä omilla kotinäyttämöillä että kiertueilla ympäri Suomen.

Lastenteatteripäivässä 5.3. mukana olevat teatterit ovat vuosikymmenien ajan tehneet monipuolista, tinkimätöntä, vastuullista ja lasta kunnioittavaa taiteellista työtä nuoren yleisön parissa.

”Vietämme Lastenteatteripäivää omissa teattereissamme tai kiertueilla tekemällä sitä, missä olemme parhaita – hienoja esityksiä! ”

Tervetuloa teatteriin!

Nukketeatteri Sampo (Helsinki), Tanssiteatteri Hurjaruuth (Helsinki), Teatteri Hevosenkenkä (Espoo), Unga Teatern (Espoo), Tanssiteatteri Raatikko (Vantaa) Ahaa Teatteri (Tampere), Teatteri Mukamas (Tampere).

Lisätietoa päivän ohjelmasta teattereiden omilla sivuilla.

Lastenteatteripäivälogo_ja_teatterilogot