3.4.2017 Teatterialan uutisia

Suunnitteilla pohjoismainen etäyhteyksien kehittämisalusta – lähde yhteistyökumppaniksi / Anmäl intresse för tillkomsten av Nordiskt centrum för distansutveckling

Riksteatern on yhdessä Ahvenanmaan Pohjolainstituutin, Ahvenanmaan musiikki-instituutin ja näyttämötaiteen ja tutkimus- ja koulutusalan pohjoismaisten yhteistyökumppaneidensa kanssa testannut ja kehittänyt ”etäläsnäolon” formaattia saavutettavuuden ja uusien näyttämötaiteen ja koulutuksen muotojen kehittämiseksi.

Tavoitteena on NCDU-alustan (Nordiskt centrum för Distansutveckling) luominen yhteistyökumppaneiden tukemiseksi kaikissa Pohjoismaissa. Ilmoittautumalla mukaan hankkeeseen oma laitoksesi tukee yhteisen pohjoismaisen alustan luomista ja auttaa meitä lobbaamisessa NCDU:n vaatiman harmonisoinnin toteuttamiseksi eri Pohjoismaissa. Tarvitsemme teiltä yhteyshenkilön nimen ja osoitteen ilman, että asiaan liittyy muita velvoitteita.

Ilmoittaudu mukaan

Katso esittelyvideo hankkeesta

Anmäl intresse för tillkomsten av Nordiskt centrum för distansutveckling

Under de senaste åren har nordiska samarbetspartners inom TNT-nätverket testat och utvecklat format för ”närvaro på distans” för bla tillgänglighet och nya former för scenkonst och utbildning.

Nästa steg tar TNT nätverket med att skapa en långsiktig plattform NCDU som kan stöda samarbetsparter i hela Norden. Är ni intresserade av att stödja tillkomsten av NCDU och ett framtida nordiskt samarbete kring scenkonst på distans.

Anmäl dig här

Se mer här