4.4.2017 Teatterialan uutisia

Tuhansia jaettuja kokemuksia – #munteatteri kiittää!

Maaliskuinen #munteatteri #minteater -kuukausi oli onnistunut ja #munteatteri oli ahkerassa käytössä eri sosiaalisen median kanavissa. Esimerkiksi Instagramista löytyy jo yli neljätuhatta julkaisua eli kuvallista tarinaa teatterista.

Kiitämme kaikkia kokemuksien ja teatterirakkauden jakamisesta! On upeaa, että tunniste on selvästi otettu omaksi niin teatterintekijöiden, yleisön kuin harrastajienkin keskuudessa. Erityiskiitos myös #munteatteri-kampanjan kummeille, jotka kertoivat kampanjan aikana, mitä teatteri heille merkitsee: Elina Kilkku, teatteriohjaaja, näytelmäkirjailija / Aino Kivi, teatteriohjaaja / Elina Lajunen, ohjaaja, nukketeatteritaiteilija ja hatuntekijä / Markku Maasilta, näyttelijä / Teemu Niemelä, näyttelijä / Krista Putkonen-Örn, näyttelijä / Maria Sarkkinen, näyttelijä / Sauli Suonpää, näyttelijä / Kalle Ropponen, valosuunnittelija, lavastaja / Reeta Vestman, näyttelijä. Julkaisut löytyvät Facebookista sivulta Mun Teatteri – Min Teater.

Tarkemman katsauksen kampanjan tuulista niin Instagramissa, Twitterissä ja kuin kampanjan Facebook-sivuilla löytää kampanjan nettisivuilta täällä. #munteatteri / #minteater saa jatkaa elämäänsä, vaikka virallinen kampanja olisikin jo ohitse. Käytä siis #munteatteri / #minteater tunnusta aina, kun siltä tuntuu!

Teatteriterveisin
Teatterin tiedotuskeskus TINFO, Suomen Teatterit ry STEFI, Teatterikeskus, Näyttelijäliitto, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme ja Työväen Näyttämöiden Liitto TNL.