11.9.2017 Teatterialan uutisia

Koulutusta teatterituottajille?

Jäsenkyselyssämme nousi esiin toive tuottajille järjestettävistä koulutuksista ja verkostoitumistapahtumista. Suomen Teatterit ry:ssä olemme tosiaan kouluttaneet niin teattereiden hallintojohtajia, hallituksen jäseniä kuin tiedottajia ja markkinoijiakin, mutta tuottajat ovat toistaiseksi jääneet huomioimatta koulutustarjonnassamme.

Jos kiinnostusta koulutukseen löytyy, järjestämme sellaista mielellämme. Toteutamme pienen kyselyn kartoittaaksemme kiinnostusta koulutukseen osallistumiseen ja teemoja, joita koulutuksen toivottaisiin käsiteltävän. Kyselyä saa mielellään jakaa eteenpäin teattereissa, jotta saavutamme mahdollisimman suuren joukon mahdollisesti kiinnostuneita tuottajia!

Vastaa kyselyyn

Kuva: Jojo Oulun tanssin keskus, teoksesta Room 2 Manoeuvre: Without A Hitch | kuvaaja Brian