19.4.2018 Tiedotteet

Vuosikokous valitsi uuden hallituksen

Suomen Teatterit ry:n vuosikokous on valinnut järjestölle uuden hallituksen.

Sosiaalineuvos Maija Perho valittiin jatkokaudelle järjestön puheenjohtajaksi. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Tampereen Teatterin hallituksen puheenjohtaja Päivi Myllykangas, Helsingin kaupunginteatterin hallituksen jäsen Sini Jokinen ja Kajaanin kaupunginteatterin johtaja Helka-Maria Kinnunen. Lisäksi jatkokaudelle valittiin Tanssiteatteri Rimpparemmin taiteellinen johtaja Matti Paloniemi.

Heidän lisäkseen hallituksen jäseninä jatkavat Turun kaupunginteatterin johtaja Mikko Kouki, Rauman kaupunginteatterin toimitusjohtaja Harri Natunen, Seinäjoen kaupunginteatterin hallituksen jäsen Ilkka Mäkelä, Kuopion kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Leila Savolainen ja Svenska Teaternin johtaja Joachim Thibblin.

Hallituksesta jäivät pois Tampereen Työväen Teatterin johtaja Maarit Pyökäri ja Helsingin kaupunginteatterin hallituksen jäsen Jehki Härkönen.