4.9.2018 Tiedotteet

Uusin jäsenemme on Linnateatteri Turusta

Linnateatteri on Turun sydämessä sijaitseva komediaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä. 

Linnateatterin aatteena on järjestää monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan sekä sielua että ruumista. Näytelmien lisäksi Linnateatterissa järjestetään esimerkiksi konsertteja ja stand up -esityksiä. Katsojaluvuissa mitattuna Linnateatteri on yksi Suomen suurimmista teattereista.

Avoimuus ja ennakkoluulottomuus ovat olleet osa Linnateatterin persoonaa aina teatterin perustamisesta lähtien. Linnateatteri perustettiin vuonna 2003 Turun Linnankadulle, vanhaan kivipainoon. Teatterin kantavana voimana on ollut pyrkimys katsoa asioita poikkialaisesti ja olla avoin ja kehittyvä toimija kulttuurin kentällä. Linnateatteri onkin tullut tunnetuksi monista yhteistyöprojekteista muiden teattereiden, tuotantoyhtiöiden ja yritysten kanssa.

Lämpimästi tervetuloa jäseneksi!

Lue lisää Linnateatterista: www.linnateatteri.fi