4.10.2018 Teatterialan uutisia

Veikkauksen ja Suomen Teatterit ry:n kampanja kutsuu kaksi yhden hinnalla teatteriin

Veikkaus ja Suomen teatterit ry toteuttavat yhteistyössä teatterikampanjan Veikkauksen etuasiakkaille

Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaat pääsevät syksyllä teatteriin kaksi yhden hinnalla. Kampanja koskee 13 näytöstä yhdeksässä eri kaupungissa ympäri Suomen ja katsomaan pääsee niin puheteatteria, tanssia kuin lastennäytöksiäkin.

Mukana kampanjassa on 13 Suomen Teatterit ry:n jäsenteatteria: Kansallisteatteri, Espoon kaupunginteatteri, Teatteri Jurkka, Teatteri Hevosenkenkä, Tanssiteatteri Raatikko, Kuopion kaupunginteatteri, Kotkan kaupunginteatteri, Kouvolan kaupunginteatteri, Riihimäen kaupunginteatteri, Joensuun kaupunginteatteri, Seinäjoen kaupunginteatteri, Tanssiteatteri ERI (Turku) ja Åbo Svenska Teater.

Miten etu toimii?

Teatteriliput ovat myynnissä lokakuun ajan ja edun piirissä olevat näytökset sijoittuvat 1.11.–31.12.2018 välille. Edun voi lunastaa kirjautumalla Veikkauksen sivuille.

Toimi nopeasti, koska etulippujen määrä on rajattu! Iloista teatterisyksyä!