16.11.2018 Tiedotteet

Apuraha tanssiesitysten kiertuetoimintaan vuodelle 2019

Tanssin talo ja Suomen Teatterit avaavat haettavaksi Tanssi kiertää -apurahan tanssiesitysten kiertuetoiminnan edistämiseksi. Haettavana on kokonaisuudessaan 8000 euroa, josta myönnetään kiertuetoiminnan tukea yhteensä 1–4 tanssituotannolle.

Tanssituotannon kiertuetoiminnan tulee olla kaupunkien välistä ja tapahtua vuoden 2019 aikana.Hakijana voi toimia ammattimainen tanssin tuottaja tai tanssiryhmä yhdessä vastaanottajanäyttämön kanssa.

Hakemuksessa tulee esittää vierailevan tanssituotannon ja vastaanottavan näyttämön välinen suunnitelma esitysten toteutusaikataulusta, suunnitellusta näyttämöstä ja realistinen arvio kiertuetoiminnasta aiheutuvista kuluista sisältäen matkat, rahdit ja päivärahat. Tuotantokustannuksia voidaan sisällyttää hakemukseen siltä osin kuin niitä syntyy siitä, että esitys saatetaan liikkuvaan muotoon. Hakemukseen tulee lisäksi liittää teosesittely, työryhmän esittely, sekä tanssituotannon raideri.

Hakemukset tulee osoittaa Tanssin talon johtajalle Matti Nummiselle (matti.numminen(at)tanssintalo.fi) sähköpostilla 16.12.2018 mennessä. Päätökset tehdään 21.12.2018 mennessä. Tanssi kiertää -kiertuetukihaku jatkaaTaiteen Edistämiskeskuksen työtä tanssin kiertuetoiminnan vahvistamiseksi.

Tiedustelut:

Matti Numminen, p. 050 467 0276

Kuva:  Ahmad Odeh/Unsplash