23.4.2019 Teatterialan uutisia

Suosittu teatterialan merkonomi -koulutus järjestetään jälleen – ilmoittautuminen on nyt avattu

Haluatko oppia myynnistä, markkinoinnista, taloudesta ja liiketoiminnasta? Opiskele merkonomiksi! Suomen Teatterit ry ja Markkinointi-instituutti järjestävät jo toista kertaa teatterialan merkonomi -koulutuksen. Syyskuussa 2019 alkavan koulutuksen tavoitteena on kehittää teatterialan ammattilaisten liiketoiminnan ja talouden ymmärrystä sekä tarjota uudenlaista näkemystä myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamiseen.

Teatterialalle räätälöity koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Opintojen aikana suoritat työelämässä arvostetun liiketoiminnan eli merkonomin perustutkinnon. Merkonomin tutkinto on asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto. Se sopii sinulle, jos työskentelet myynnin tai myynnin tuen, markkinoinnin, asiakaspalvelun tai sisäisten asiakkuuksien parissa.

Koulutus alkaa: 2.9.2019
Paikka: Markkinointi-instituutti, Tapiola, Espoo
Koulutuksen kesto: noin 12 kk, yhteensä noin 10 koulutuspäivää
Lisätietoja: Markkinointi-instituutti, Saana Markkola, 050 590 5603, saana.markkola@markinst.fi

Koulutus on maksuton, mutta mahdollisiin matkakuluihin koulutuspäivien osalta kannattaa varautua.

Lue lisää koulutuksen sisällöistä: Teatterialan merkonomi -esite 2019

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta viimeistään 15.5.2019.