23.4.2019 Teatterialan uutisia

Teatterikulmasta kohti uutta – Suomen Teatterit ry muuttaa 26.4.

Lähestyvä peruskorjaus on tyhjentänyt Helsingin Kruununhaassa sijainneen perinteisen Teatterikulman alan järjestöistä, ja pian on Suomen Teatterit ry:n vuoro siirtyä uusiin toimitiloihin. Kampissa sijaitseva uusi toimistomme kokoaa yhteen taiteen kentällä toimivia järjestöjä: kanssamme samoihin tiloihin muuttavat Teatterikeskus, Suomen Sinfoniaorkesterit ry ja Finland Festivals.

Teatterikulman historiallisten puitteiden jättäminen on toki hieman haikeaa, mutta tilalle saadaan onneksi käytännölliset uudet tilat erittäin keskeisellä sijainnilla. Uusi toimistomme sijaitsee kivenheiton päässä Kampin metroasemalta, Annankadun ja Eerikinkadun kulmassa sijaitsevassa korttelissa osoitteessa Eerikinkatu 3.

Kevään aikana tilaan muuttavat myös Finland Festivals, Teatterikeskus ja Suomen Sinfoniaorkesterit ry. ”Toivomme jaetun toimitilan myös entisestään tiivistävän hyvää yhteistyötä esittävän taiteen etujärjestöjen välillä”, kommentoi Suomen Teatterit ry:n toiminnanjohtaja Tommi Saarikivi.

Järjestöjen muutto tiloihin tapahtuu vaiheittain, ja Suomen Teatterit ry siirtää toimintansa uusiin tiloihin perjantaina 26.4.

Henkilöstövaihdoksia toukokuun kynnyksellä

Suomen Teatterit ry:n järjestöasiantuntija Hanna-Reetta Schreck palaa opintovapaaltaan toukokuun alussa. Hanna-Reetta vastaa monipuolisesti jäsenteatteriemme palvelemisesta. Suuret kiitoksemme järjestöasiantuntijan sijaisuutta hoitaneelle Maria Leivoselle!

Lisäksi tiedottaja Iida Turpeisen sijaisena toimiva Aida Räihälä on poissa toukokuusta elokuuhun asti, ja sillä välin tiedottajana toimii Linda Lopperi. Linda työskentelee pääasiallisesti tiistaisin ja torstaisin ja vastaa tiedotukseen sekä Teatterikortteihin liittyviin kysymyksiin.

Iloista kevättä ja tervetuloa vierailulle muuttopölyn laskeuduttua!