8.11.2019 Teatterialan uutisia

Esittävän taiteen johtamisvalmennus käynnistyy

Esittävän taiteen johtotehtävissä toimiville henkilöille suunnatun JET-valmennuksen ensimmäinen ryhmä käynnistettiin keväällä 2013. Suuren suosion saavuttanut valmennus käynnistetään jälleen alkuvuodesta 2020 – jo viidennen kerran.

Mikä JET-valmennus?

Esittävän taiteen parissa toimivat esihenkilöt tarvitsevat johtamistaitoja enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Toimialaan liittyy monenlaisia muutospaineita, ja myös alan lainsäädäntö on muuttunut ja haastaa johtajia entistä kovemmin. Useiden yhteydenottojen ja aikaisempien vuosien tuloksellisten valmennusten perusteella käynnistämme viidennen teatterien, orkestereiden ja muiden esittävien taiteiden johdolle ja esihenkilöille suunnatun valmennusohjelman alkuvuonna 2020. Valmennus on kerännyt aikaisempien vuosien perusteella suuren määrän positiivista palautetta niin esittävään taiteeseen räätälöidyn sisältönsä ansiosta, kuin käytännönläheisten johtamistyökalujen antamasta avusta johtamisen arkeen. Samalla ohjelma tarjoaa hyvät mahdollisuudet verkostoitua muiden esittävän taiteen parissa toimivien johtajien ja esihenkilöasemassa olevien kanssa sekä vaihtaa hyviä käytäntöjä.

Kenelle?

Kaikille esittävän taiteen parissa työskenteleville johto- ja esihenkilötehtävissä toimiville. Valmennus sopii niin ylimmälle johdolle, kuin tuotannon esihenkilöille. Aikaisemmista ohjelmista valmistuneita ovat mm. Pekka Laasonen, Kari Suhonen, Iiris Rannio, Harri Natunen, Kirsikaisa Syrjä, Reino Bragge ja Katriina Honkanen.

Ohjelmaa on toteutettu jo 4 kokonaista ryhmää, josta on valmistunut yhteensä n. 60 teatterialan johtajaa. Valmennuksista saatu hyvä palaute on syynä siihen, että käynnistämme ohjelman jo viidettä kertaa.

Ohjelman sisältöalueita ovat muun muassa:

  • Taidelaitosten strategiatyö ja toiminnan suunnittelu
  • Talouden johtaminen taidelaitoksissa ja kannattava teatteri- ja orkesteritoiminta
  • Ihmisten johtaminen ja tuotannon johtaminen esittävän taiteen toimialalla
  • Toimialan muutosten tunnistaminen ja niiden johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen ja esittävän taiteen verkostojen hyödyntäminen

Valmennusohjelman kesto on 1,5 vuotta ja valmennuksen suorittaneet saavat johtamisen erikoisammattitutkinnon.

OSALLISTUJAT VALMENNUKSEEN VALITAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman nopeasti, jotta varmistat paikkasi ohjelmassa.

Hinta:

Osallistujakohtainen hinta on 1500€/vuosi (yhteensä 4500€).

Huom. Osallistujille on mahdollista anoa oppisopimusrahoitusta kattamaan valmennuksesta aiheutuvat kulut. Ilmoita, tarvitsetko oppisopimusrahoitusta valmennukseen osallistumiseen, selvitämme rahoitusmahdollisuuden puolestasi. Oppisopimuspaikkojen määrä vaihtelee vuosittain.

Lisätiedot:

Suvi Tuominiemi, vastuuvalmentaja

suvi.tuominiemi@balentor.fi, p. 0503616016

Milla Hämäläinen, käytännön järjestelyt

milla.hamalainen@balentor.fi, p. 0505742800


Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse tai pyydä yhteydenottoa seuraavilla aiheilla:

  • Ilmoittaudun johtamisvalmennukseen
  • Ilmoittaudun johtamisvalmennukseen, mutta tarvitsen rahoitusta oppisopimuskeskukselta
  • Olen kiinnostunut kuulemaan lisää ohjelmasta ja sen sisällöistä, ottakaa minuun yhteyttä

www.balentor.fi