4.2.2021 Tapahtumat

Kulttuuri vaikuttaa! Kuntavaalitsemppaus STEFI:n ja Teatterikeskuksen jäsenille

Suomen Teatterit ry ja Teatterikeskus ry järjestävät jäsenorganisaatioilleen yhteiseen ”kuntavaalitsemppaukseen” maanantaina 22.2. klo 9–10.30 verkossa. Näytetään, että kulttuuri on tärkeämpää!

Kuntatalouden tilanne ja väestörakenteen muutos aiheuttavat sen, että tärkeimmät kulttuuripoliittiset päätökset tullaan seuraavan kymmenen vuoden aikana tekemään kunnissa. Kevään kuntavaalit käydään sunnuntaina 18.4.2021 ja ennakkoäänestys alkaa 7.4.

On tärkeää, että koronakriisiväsymyksenkin keskellä saamme kulttuurin äänen vahvasti kuuluville kunnissa hyvissä ajoin. Mutta miten?

Järjestöjen yhteisessä tilaisuudessa esitellään esittävän taiteen kuntavaaliteemoja ja tavoitteita, jonka jälkeen KULTA ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen sparrailee osallistujia kuntavaalivaikuttamiseen: siihen mitä kukin – organisaation edustaja tai yksityishenkilö – voi tehdä helposti omalla tahollaan.

Tutustu KULTA ry:n Kuntavaaliohjelmaan ja alakohtaisiin tavoitteisiin (Kommunalvalsprogram KULTA rf) sekä muihin KULTAn kuntavaalikampanjan aineistoihin ja tietokortteihin kulttuurin ja taiteen vaikutuksista.

Ilmoittautuminen pe 19.2. klo 9.00 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/5DDF9A8E6C9B8512

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoitathan, jos estyt osallistumasta.

 

Lisätiedot:

Tiina Piispa / Suomen Teatterit
tiina.piispa@suomenteatterit.fi

Kaisa Paavolainen / Teatterikeskus
kaisa.paavolainen@teatterikeskus.fi

Kuva: Kulta ry / Jutta Kivilompolo