17.8.2021 Tapahtumat

Avoin seminaari 15.9.2021: Kohti hybriditeatteria? – Striimien taiteelliset ja tuotannolliset mahdollisuudet

Teatterialan järjestöjen yhteisseminaari jouduttiin tiukentuneiden koronarajoitusten takia perumaan Tampereen Teatterikesän ohjelmistosta. Seminaari järjestetään keskiviikkona 15.9.2021 klo 10–12.45 Teamsissa.

Suomen Teatterit ry järjestää yhdessä Teatterikeskus ry:n, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme ry:n, Teatterin tiedotuskeskus TINFOn, Suomen Näyttelijäliiton, Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat Sunklo ry:n ja Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy:n kanssa avoimen yleisöseminaarin.

Seminaarissa kuullaan alustuspuheenvuorot järjestöjen edustajilta, jonka jälkeen asiantuntijapaneeli keskustelee striimaamisen taiteellisista mahdollisuuksista ja tulevaisuusvisioista.

Seminaarin ohjelma

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta rajatun osallistujamäärän takia vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu ti 14.9. klo 9 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/F08567A2D4935840

Voit pyytää tilaisuuden tallennetta tiina.piispa@suomenteatterit.fi.

Aika: keskiviikko 15.9.2021 klo 10–12.45
Paikka: Teams-yhteys

Lisätiedot:

Tiina Piispa
vt. viestintä- ja yhteyspäällikkö
tiina.piispa@suomenteatterit.fi

Taustakuva: Saatana saapuu Moskovaan -livestriimi 10.3.2021, Tampereen Teatteri / Heikki Järvinen