30.8.2021 Teatterialan uutisia,Stefin uutisia

Suomen Teatterit ry hakee juristia

Suomen Teatterit ry hakee uutta juristia nykyisen siirryttyä uusiin tehtäviin. Olemme jatkaneet hakuaikaa 12.9. saakka.

Suomen Teatterit ry on kotimaisen näyttämötaiteen työnantajia laajasti edustava edunvalvonta- ja työmarkkinajärjestö, jonka tehtävä on edistää ammattiteatterikentän toimintaedellytyksiä osallistumalla alan ja laajemmin koko kulttuurin ja taiteen sektorin vaikuttamistyöhön.

Suomen Teatterit ry:n juristin tehtäviin kuuluvat keskeisesti alan työehtosopimusneuvottelut ja neuvottelutoiminta, jäsenteattereiden neuvonta sopimusasioissa ja muissa juridisissa kysymyksissä sekä kouluttaminen ja asiantuntijatekstien kirjoittaminen työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista sekä tekijänoikeuksista. Lisäksi toimenkuvaan voi sisältyä muita järjestön hallintoon ja edunvalvontaan liittyviä tehtäviä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä tutkintoa sekä työehtosopimusten ja työsuhdejuridiikan hyvää tuntemista. Arvostamme kokemusta neuvottelutoiminnasta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä suomen lisäksi kohtuullista ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Suomen Teatterit ry:n juristina pääset osaksi pientä ja virkeää työyhteisöä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa, osana neljän kulttuurijärjestön kesken jaettua yhteistä tilaa. Juristin tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Hakemukset pyydetään toimittamaan CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään su 12.9.2021 osoitteeseen: rekry@suomenteatterit.fi. Paikka voidaan täyttää jo ennen määräajan päättymistä, jos sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimitusjohtaja Kaisa Paavolainen
p. 040 518 0698