21.9.2021 Teatterialan uutisia

Teatterialan merkonomikoulutus järjestetään jälleen – ilmoittautuminen on avattu

rastor

Haluatko oppia lisää myynnistä, markkinoinnista, taloudesta ja liiketoiminnasta? Suomen Teatterit ry ja Rastor-instituutti järjestävät jo neljättä kertaa suositun teatterialan merkonomikoulutuksen. Marraskuussa 2021 alkavan koulutuksen tavoitteena on kehittää teatterialan ammattilaisten liiketoiminnan ja talouden ymmärrystä sekä tarjota uudenlaista näkemystä myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamiseen.

Teatterialalle räätälöidyssä merkonomin koulutuksessa saat näkemystä ja kokonaiskuvaa työsi hoitamiseen. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena eli suoritat liiketoiminnan perustutkinnon oman työsi ohella. Koulutus on monimuotoista ja sisältää innostavia koulutuspäiviä, opiskelua verkossa sekä oppimista omissa työtehtävissä. Koulutus sopii sinulle, jos työskentelet esittävän taiteen ammattiorganisaatiossa myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun tai sisäisten asiakkuuksien parissa.

Koulutus alkaa: 11.11.2021
Paikka: Rastor-instituutti, Tapiola, Espoo
Koulutuksen kesto: noin 16 kk, yhteensä 6–10 koulutuspäivää
Lisätietoja: Rastor-instituutti, Saana Markkola, 050 590 5603, saana.markkola@rastorinst.fi

Koulutus on maksuton, mutta mahdollisiin matkakuluihin koulutuspäivien osalta kannattaa varautua. Etäosallistuminen osaan koulutuspäivistä on mahdollista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Ilmoittautumisaikaa on 31.10.2021 asti. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuva: Rastor-instituutti