22.11.2021 Stefin uutisia,Tapahtumat

STEFI aloittaa joulukuussa ”Juristin jorinat” -etäkoulutushetket

Suomen Teatterit ry:n koulutustarjonta laajenee, kun aloitamme keskustelunomaiset Juristin jorinat -etäkoulutushetket. Juristimme Juha Kairtamo kutsuu ajankohtaisten tes-, laki- ja sopimusaiheiden äärelle jäsenteattereiden hallintohenkilökuntaa. Näitä vuorovaikutteisia ja matalan kynnyksen koulutustilaisuuksia tullaan jatkamaan säännöllisesti.

Juristin etäkoulutushetket on suunnattu STEFI:n jäsenteattereiden toimisto- ja hallintohenkilökunnalle ja niihin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista laittaa koulutushetken teemaan liittyviä ennakkokysymyksiä sekä jättää aihetoiveita myös jatkoa varten.

Ensimmäiset Juristin jorinat järjestetään torstaina 16.12.2021 klo 9–11 Teamsissa.

Ensimmäisellä kerralla uusi juristimme Juha esittäytyy, kertoo työtavoistaan sekä kertaa millaisissa asioissa STEFI:n juristia voi kontaktoida. Varsinaisena teemana ensimmäisellä kerralla on TES-kierrokseen 2022 valmistautuminen. Keskustelua käydään teatterialan tessien kehityskohdista sekä ns. ikuisista ongelmakohdista. Kannattaa osallistua ja vaikuttaa!

Ilmoittaudu 14.12. mennessä mukaan ensimmäisiin jorinoihin ja/tai jätä aihetoiveita sekä kysymyksiä jatkoa varten: https://link.webropolsurveys.com/S/6AE3C7FDB3227A17

 

Kuva: Canva