2.12.2021 Tapahtumat

STEFI:n hallintojohtajien ajankohtaispäivä 11.1.2022

Tammikuussa hybriditilaisuutena järjestettävä hallintojohtajien ajankohtaispäivä on suunnattu STEFI:n jäsenteattereiden johdolle ja hallintohenkilökunnalle. Päivän pääteemana on ilmasto- ja ympäristötyö esittävän taiteen organisaatioissa.

Aamupäivän teemana käsitellään ilmasto- ja ympäristötyötä esittävän taiteen organisaatioissa. Puhujina ovat muun muassa Ekokompassin toimitusjohtaja Heidi Salonen sekä ympäristöjohtamiseen perehtynyt Tapio Säkkinen Suomen kansallisoopperasta ja -baletista. Iltapäivällä keskustellaan koronatilanteesta, lähestyvän tes-kierroksen aiheista sekä alan rahoitustilanteesta. Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja osallistumaan keskusteluun!

Lataa päivän OHJELMA tästä

Aika: Tiistai 11.1.2022 klo 10.00–15.00
Paikka: etäyhteys Zoomilla
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu pe 7.1. mennessä oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/6348FFB21008E14B *

* HUOM! Toivomme, että vastaat ilmoittautumisen yhteydessä muutamaan ennakkokysymykseen ilmasto- ja ympäristötyöstä teatterissanne.

 

Lisätiedot: viestintä- ja yhteyspäällikkö Tiina Piispa, tiina.piispa@suomenteatterit.fi

Kuva: Brett Jordan / Unsplash