16.5.2022 Tapahtumat

Teatterialan työsuojelupäivät 22.–23.8.2022

Suomen Teatterit ry, Teatterikeskus ry, Näyttelijäliitto ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto tarjoavat yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa työsuojelukoulutuksen teatterialalla toimiville työnantajille, työntekijöille sekä teattereiden työsuojelusta vastaaville tai siitä kiinnostuneille. Koulutus järjestetään 22.–23.8.2022 Helsingissä.

Teatterialan työsuojelupäivät on kaksipäiväinen tapahtuma ja kohtaamispaikka teatterialalla työsuojelun parissa toimiville. Tapahtuma pureutuu alan ajankohtaisiin, tärkeisiin aiheisiin ja nostaa keskusteluun työntekijöiden työhyvinvointia, -terveyttä ja -turvallisuutta koskevia kysymyksiä. Tapahtuman teemana on paluu koronan jälkeiseen tulevaisuuteen. Työsuojelupäivät ovat jatkoa aiemmin toteutetuille työturvallisuuskoulutuksille. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työnantajajärjestöjen jäsenorganisaatioiden edustajille sekä liittojen jäsenille.

Koulutuksen sisällöt:

  • Yhteisön toipuminen, johtaminen ja yhteisöllisyys poikkeuksellisina aikoina
  • Psykososiaalinen kuormitus ja voimavarat
  • Stressin säätely ja työstä palautuminen
  • Yhteisön keinot tukea hyvinvointia ja turvallisuutta
  • Esittävän taiteen turvallisuuskulttuuri – tutkimustuloksia ja työkaluja arkeen
  • Floor is Ours! Puuttumisen kulttuurin kehittäminen teattereissa
  • Inhimilliset ja organisatoriset tekijät, puuttuminen ja välittäminen

Kouluttajina toimivat Työterveyslaitoksen asiantuntijat. Koulutus järjestetään ma-ti 22.–23.8. Folkhälsanin tiloissa Töölössä Helsingissä.

Koulutuspäivien ohjelma 22.–23.8.2022

Koulutuksen hinta on järjestöjen/liittojen jäsenille 200 € + alv 0% (sis. ohjelman, materiaalit, kahvitukset ja lounaat).

Ilmoittaudu mukaan 4.8.2022 mennessä. Ilmoittaudu tästä.

Lisätiedot: Susanna Visuri, TTL vanhempi asiantuntija, Susanna.Visuri@ttl.fi, puh. +358 30 474 7548

Majoitus: Osallistujille on varattu majoituskiintiö Scandic Meilahdesta (Tukholmankatu 2, 00250 Hki) ajalle 22.–23.8.2022. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Hinnat ja lisätiedot löytyvät koulutuksen sivuilta.

Kuva: Canva