29.8.2022 Teatterialan uutisia

Esittävän taiteen ammattiorganisaatiossa työskenteleville suunnattu merkonomikoulutus alkaa jälleen

Haluatko oppia lisää myynnistä, markkinoinnista, taloudesta ja asiakkuuksista? Suomen Teatterit ry ja Rastor-instituutti järjestävät jo viidettä kertaa suositun teatterialan merkonomikoulutuksen. Joulukuussa 2022 alkavan koulutuksen tavoitteena on kehittää esittävän taiteen alan ammattilaisten liiketoiminnan ja talouden ymmärrystä sekä tarjota uudenlaista näkemystä myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamiseen.

Alallemme räätälöidyssä merkonomin koulutuksessa saa näkemystä ja kokonaiskuvaa oman työn hoitamiseen. Koulutus sopii henkilölle, joka työskentelee esittävän taiteen ammattiorganisaatiossa myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun tai sisäisten asiakkuuksien parissa.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena eli liiketoiminnan perustutkinto suoritetaan oman työn ohella. Koulutus on monimuotoista ja sisältää innostavia koulutuspäiviä, opiskelua verkossa sekä oppimista omissa työtehtävissä. Opintoihin kuuluvat harjoitukset liitetään omaan työhön, joten samalla kehitetään myös työnantajan toimintaa asiantuntijoiden ohjauksessa. Opiskelija pääsee myös verkostoitumaan muiden esittävän taiteen organisaatioissa työskentelevien kanssa ja vaihtamaan kokemuksia työn onnistumisista ja haasteista.

Koulutus alkaa: 13.12.2022, muut koulutuspäivämäärätt ilmoitetaan mahdollisimman pian
Koulutuksen kesto: noin 16 kk, yhteensä 6–10 koulutuspäivää
Paikka: Rastor-instituutti, Tapiola, Espoo
Lisätietoja: Rastor-instituutti, Saana Markkola, 050 590 5603, saana.markkola@rastorinst.fi

Koulutus on maksuton, mutta mahdollisiin matkakuluihin koulutuspäivien osalta kannattaa varautua. Etäosallistuminen osaan koulutuspäivistä on mahdollista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Ilmoittautumisaikaa on 31.10.2022 asti. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kuva: Rastor-instituutti