30.8.2022 Stefin uutisia

STEFI:n tiedottajana aloittaa Petra Viitanen

Suomen Teatterit ry:n tiedottajana toiminut Katriina Gafoor siirtyi kesällä uusiin tehtäviin ja uutena tiedottajana aloittaa syyskuun alussa yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja journalistiikan maisteriopiskelija Petra Viitanen (YTK).

Tampereen yliopiston journalistiikan maisteriohjelmassa opiskeleva Petra on työskennellyt aiemmin sekä toimittajana että viestintäalan eri tehtävissä. Lisäksi kokemusta on kertynyt myös järjestötoiminnasta ja tapahtumatuotannosta.

Petra on opiskellut valinnaisena teatteritieteen aineopintoja ja perehtynyt monipuolisesti teatterimaailmaan. Teatteri, ja erityisesti musikaalit, kuuluvat Petran intohimoihin myös vapaa-ajalla!

Petra ottaa tiedottajan työt vastuulleen 1.9.2022 alkaen, ja voitte olla häneen yhteydessä kaikissa järjestömme tiedotukseen, verkkoviestintään ja teatterikortteihin liittyvissä asioissa. Petra työskentelee osa-aikaisesti kahtena päivänä viikossa.

Kiitos Katriina, ja lämpimästi tervetuloa Petra!

Kuva: Arttu Timonen