16.1.2023 Tapahtumat

Aamukahvit aiheesta – etätapaamiset STEFIn jäsenistölle

aamukahvit aiheesta

Suomen Teatterit ry:n koulutustarjonta laajenee edelleen, kun aloitamme jäsenistöllemme suunnatut vapaamuotoiset Aamukahvit aiheesta -etätapaamiset. Tavoitteena on tarjota keskustelufoorumi, jossa jäsenistö voi vaihtaa tietoa ja kokemuksia toivomistaan aiheista. Ilmoittautuminen on nyt auki kahteen ensimmäiseen tapaamiseen.

Aamukahvit aiheesta -etätapaamisissa käsitellään aiheita, jotka ovat nousseet STEFIn jäsenistöstä. Tapaamiseen voi osallistua kuka vain jäsenorganisaatiomme edustaja, jota aihe koskee tai on siitä kiinnostunut. Aiheesta pidetään ensin lyhyt alustus, jonka jälkeen keskustellaan ja jaetaan kokemuksia. Noin tunnin mittaiset tapaamiset pidetään Zoomissa.

Aamukahvit aiheesta: Ravintolatoiminnan järjestäminen teattereissa

perjantaina 17.2. klo 9–10 etäyhteydellä

Keskustellaan ravintolatoiminnasta teattereissa: mm. millaisia eroja on ulkoistetussa toiminnassa tai toiminnan järjestämisessä itse, mitä odotuksia teattereilla on ravintoloidensa suhteen, miten ravintoloista saatavat tulot näkyvät tilinpäätöksessä. Keskustelussa alustajina toimivat Espoon Kaupunginteatterin hallintojohtaja Matilda von Weissenberg ja Suomen Kansallisteatterin tuotantojohtaja Päivi Isosaari.

Aamukahvit aiheesta: Uudet klassikot -hanke VOS-toimijan näkökulmasta

perjantaina 17.3. klo 9–10 etäyhteydellä

Valtion ja säätiöiden yhteisrahasto Uudet klassikot jakoi ensimmäisellä rahoituskierroksella tukea 31 hankkeelle, jotka tuovat yhteen esittävän taiteen vapaan kentän yhteisöjä ja VOS-organisaatioita. Miltä hankkeet näyttävät VOS-kumppaneiden näkökulmasta, millaisia hyviä käytäntöjä on nyt jo luotu, millaisia haasteita on mahdollisesti tullut esille, mitä oppeja voisi jakaa kollegoille? Mitä kannattaisi ottaa huomioon, kun mietitään tämän kaltaisten yhteistuotantojen tulevaisuutta ja mahdollisia seuraavia rahoituskierroksia? Keskustelussa alustajana toimii Zodiak – Uuden tanssin keskuksen toiminnanjohtaja Ari Tenhula.

 

Ilmoittaudu mukaan 16.2./16.3. mennessä ja voit samalla jättää toiveesi tulevista käsiteltävistä aiheista: https://link.webropolsurveys.com/S/82890E78E74E9E9D

 

Kuva: Unsplash / Pawel Czerwinski