28.2.2023 Tapahtumat

STEFIn viestintä- ja markkinointikoulutuspäivät 4.–5.5.2023

Suomen Teatterit ry järjestää toukokuussa ammattiteattereiden ja esittävän taiteen ryhmien viestintä- ja markkinointihenkilökunnalle suunnatun koulutuksen Vantaalla. Koulutuspäivien ohjelma on tällä kertaa koottu ajankohtaisista ja toivotuista aihekokonaisuuksista – tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen ensimmäisenä päivänä käsitellään vaikuttamisviestintää ja datan merkitystä STEFIn toimitusjohtaja Kaisa Paavolaisen ja Cirkon viestintä- ja markkinointipäällikkö Timo Riitamaan kanssa, markkinoinnin ja viestinnän tekijänoikeuksia Nordic Drama Cornerin toimitusjohtaja Hinriikka Lindqvistin johdolla sekä markkinoinnin ja viestinnän lainmukaisuutta STEFIn juristin Juha Kairtamon vetämänä. Lisäksi iltapäivällä pohditaan yhdessä myynnin ja markkinoinnin tämän hetkistä tilannetta ja haasteita.

Toisena koulutuspäivänä syvennytään selkoviestinnän perusteisiin Selkokeskuksen asiantuntijan Kaisa Kaatran koulutuksessa ja kuullaan myynti- ja markkinointipäällikkö Veera Westerlundin esittelemänä Turun Kaupunginteatterin tekemän kielivähemmistöselvityksen tuloksista ja sitä seuranneista toimenpiteistä. Koulutuspäivät päättää Verohallinnon viestintäsuunnittelijat Nanna Jussila ja Ari Autio, jotka tsemppaavat kohti asiakaslähtöistä someviestintää, jossa rohkeus ja luovuus toimivat työkaluina.

Koulutustiedot:

Aika: 4.–5.5.2023
Paikka: Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikko, Tikkurila, Vantaa
Osallistumismaksu: 170 €

Tarkemmat tiedot ja aikataulu löytyvät ohjelmasta: Ohjelma 4.–5.5.2023

Ilmoittaudu tästä 13.4. mennessä. Huom! paikkoja rajoitettu määrä. PÄIVITYS 13.3.: koulutus on täyteen varattu, voit kysyä peruutuspaikkoja tiina.piispa@suomenteatterit.fi.

 

Lisätiedot:

Tiina Piispa
viestintä- ja yhteyspäällikkö
tiina.piispa@suomenteatterit.fi
p. 040 542 7281

Kuva: Tanssiteatteri Raatikko