3.6.2021 Teatterialan uutisia,Stefin uutisia,Tapahtumat

STEFI Tampereen Teatterikesässä 6.-7.8.2021

Suomen Teatterit ry on elokuussa 2021 mukana Tampereen Teatterikesässä kahdella seminaarilla.

Pe 6.8.2021 Avoin yleisöseminaari: Kohti hybriditeatteria? – Striimien taiteelliset ja tuotannolliset mahdollisuudet

HUOM! Tilaisuus jouduttiin perumaan tiukentuneiden koronarajoitusten takia. Seminaari järjestetään 15.9.2021 etänä.

Suomen Teatterit ry järjestää yhdessä Teatterikeskus ry:n, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme ry:n, Teatterin tiedotuskeskus TINFOn, Suomen Näyttelijäliiton, Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat Sunklo ry:n ja Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy:n kanssa Tampereen Teatterikesän yhteydessä avoimen yleisöseminaarin.

Seminaarissa kuullaan alustuspuheenvuorot järjestöjen edustajilta, jonka jälkeen asiantuntijapaneeli keskustelee striimaamisen taiteellisista mahdollisuuksista ja tulevaisuusvisioista.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Metson Lehmus-saliin otetaan osallistujia voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Seminaaria voi seurata myös Näyttelijäliiton FB-livenä (tarkempi ohjeistus lähempänä).

Tilaisuuden ohjelma

Aika: perjantaina 6.8.2021 klo 10–12.45
Paikka: Tampereen pääkirjasto Metso, Lehmus-sali, Pirkankatu 2, Tampere

La 7.8.2021 Puheenjohtajaseminaari Stefin jäsenille: Kriisin jälkeen – elpyminen, uudet oivallukset ja paluu arkeen esittävän taiteen organisaatioissa

Suomen Teatterit ry:n jäsenille suunnatussa seminaarissa käsitellään poikkeustilan mukanaan tuomia muutoksia ja etsitään keinoja elpymiseen. KULTA ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen esittelee kulttuuri- ja taidealan tukemiseksi luotua konkreettisten toimien ja instrumenttien työkalupakkia. Henkilöstöpäällikkö Hanna Fontana Suomen kansallisoopperasta ja -baletista tarjoaa näkökulmia pandemia-ajan jälkeiseen työntekoon, työhyvinvointiin ja työyhteisön kehittämiseen.

Seminaariin voi osallistua joko paikan päällä (osallistujamäärä elokuussa voimassa olevien rajoitusten mukaisesti) sekä etäyhteydellä.

Tilaisuuden ohjelma

Aika: lauantaina 7.8.2021 klo 9.45–14.00
Paikka: TTT-klubi, Hallituskatu 19, Tampere
Ilmoittautuminen: tiistaihin 3.8. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/9BD76B55864FD856
Osallistumismaksu: 70 €/hlö (sis. ohjelman ja lounaan) ja etäosallistuminen 50 €/hlö (sis. ohjelman zoomin kautta). Osallistumismaksu laskutetaan teatterilta. Päivitämme osallistujamäärää paikan päällä rajoitustilanteen mukaan. Peruutussääntö: ennen 3.8. kuluitta, sen jälkeen 50 %.

 

Tavataan Teatterikesässä!

Lisätiedot:
vt. viestintä- ja yhteyspäällikkö Tiina Piispa tiina.piispa@suomenteatterit.fi