1.2.2022 Stefin uutisia

Keski-Uudenmaan Teatteri ja Teatteri Vanha Juko liittyivät STEFI:n jäseniksi tammikuussa

Suomen Teatterit ry:n jäsenistö kasvoi entisestään, kun Keski-Uudenmaan Teatteri KUT ja lahtelainen Teatteri Vanha Juko liittyivät järjestön jäseniksi tammikuussa 2022. STEFI toimii nyt jo 69 esittävän taiteen toimijan edunvalvojana.

Vuoden vaihteessa STEFI:in liittyi viisi uutta jäsenorganisaatiota ja tammikuun aikana vielä kaksi lisää; Keski-Uudenmaan Teatteri ja Teatteri Vanha Juko, jotka ovat molemmat vuoden 2022 alusta VOS-rahoituksen piiriin siirtyneitä toimijoita.

”Olemme todella iloisia että jäsenistömme edelleen kasvaa ja vahvistuu. Sekä Keski-Uudenmaan Teatteri että Teatteri Vanha Juko tuovat tärkeän lisän jäsenistöömme myös sijaintinsa ja toiminta-alueensa myötä. Toivotan molemmat uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi STEFI:in!”, sanoo toimitusjohtaja Kaisa Paavolainen.

Esittelyssä uudet jäsenorganisaatiomme:

Keski-Uudenmaan Teatteri KUT on vuonna 1998 perustettu alueensa ainoa ammattiteatteri, jonka kotipaikkoja ovat Kerava ja Tuusula. Toiminta-ajatuksena on alusta saakka ollut tarjota Keski-Uudenmaan alueen asukkaille ammattiteatteria omissa kotikaupungeissaan. Omien esityksiensä lisäksi KUT tuo alueelle kiinnostavia vierailuesityksiä.

Teatteri Vanha Juko on lahtelainen vuonna 1995 toimintansa aloittanut ammattiteatteri. Jukon tavoitteina on tuoda näköaloja tämän hetken maailmaan ja ihmiskuvaan, osoittaa mahdollisuuksia muutokseen taiteellisesti kunnianhimoisella ja oivaltavalla tavalla. Ohjelmiston selkärankana ovat kotimaiset kantaesitykset.

 

Suomen Teatterit ry toimii nyt yhteensä jo 69 esittävän taiteen toimijan edunvalvojana. Otamme uudet jäsenemme vastaan suurella ilolla!

Kaikkiin jäsenteattereihimme voi tutustua tarkemmin täällä.

 

Suomen Teatterit ry

Kuva: Canva