26.3.2024 Tapahtumat

STEFIn viestintä- ja markkinointikoulutuspäivät 23.–24.5.2024

Suomen Teatterit ry järjestää toukokuussa ammattiteattereiden ja esittävän taiteen ryhmien viestintä- ja markkinointihenkilökunnalle suunnatun koulutuksen Hämeenlinnassa. Koulutuspäivien ohjelma on nyt julkaistu – tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen ensimmäisenä päivänä perehdytään Kuulu Oy:n toimitusjohtajan Jonna Muurisen kanssa tekoälyn hyödyntämiseen markkinoinnissa ja viestinnässä konkreettisilla esimerkeillä. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle hyvä yleiskäsitys, miten ja missä kohdassa markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua ja toteutusta tekoälyä voi käyttää. Lisäksi kuullaan kaksi kiinnostavaa case-esimerkkiä STEFIn jäsenteattereista; Tampereen Teatteri esittelee ryhmämyynnin strategiaansa ja & Espoon Teatteri brändistrategiaansa ja -uudistustaan.

Toisena koulutuspäivänä pohditaan median muutosta ja mediayhteistyötä työelämäprofessori, toimittaja, media-asiantuntija Riitta Monton johdolla. Monto on luvannut myös kertoa omasta näkökulmastaan, miten teattereiden kannattaisi toimittajia lähestyä ja mikä toimittajia kiinnostaa. Koulutuspäivien loppuun on tuttuun tapaan varattu hyvin aikaa myös ryhmäkeskusteluille ja vertaistuelle!

Koulutustiedot:

Aika: 23.–24.5.2024
Paikka: Hämeenlinnan Teatteri
Osallistumismaksu: 185 € (Peruutus maksutta 6.5. klo 9 mennessä, sen jälkeen tehdyt peruutukset 50 % maksusta.)

Tarkemmat aikataulut sekä tiedot mm. kouluttajista, hotellista ja oheisohjelmasta löytyvät täältä: OHJELMA 23.-24.5.2024

Ilmoittaudu tästä 6.5. mennessä.

 

Lisätiedot:

Tiina Piispa
viestintä- ja yhteyspäällikkö
tiina.piispa@suomenteatterit.fi
p. 040 542 7281

Kuva: Hämeenlinnan Teatteri