Koulutukset ja seminaarit

Tapahtumat

Koulutukset

Suomen Teatterit ry tarjoaa jäsenteattereille useita erilaisia koulutuksia, muun muassa viestintä- ja markkinointikoulutusta, verokoulutusta sekä teattereiden hallinto- ja talousvastaaville tarkoitettuja ajankohtaispäiviä.

Lisäksi järjestämme erilaisia koulutuksia yhteistyössä muiden alan järjestöjen kanssa, kuten työsuojelukoulutuksia Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton ja Suomen Näyttelijäliiton kanssa.

Muita koulutuksia toteutamme tarpeiden mukaan esimerkiksi työehtosopimuksiin liittyen. Olemme mukana myös toteuttamassa ja kehittämässä teatterijohtajakoulutusta, viime vuosina JET-koulutuksena yhteistyössä Balentor Oy:n kanssa.

Seminaarit

Suomen Teatterit ry järjestää vuoden aikana kolme teatterialan ja -politiikan ajankohtaisia teemoja käsittelevää seminaaria. Vuosikokouksen yhteydessä huhtikuussa toteutamme perinteisen yleisöseminaarin.

Tampereen Teatterikesässä teatterien taustaorganisaatioiden puheenjohtajille ja hallintoväelle järjestetään ajankohtaisseminaarin ja lisäksi yhteistyössä Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton kanssa toteutetaan yleisölle avoin seminaari.

Muita seminaareja järjestetään yhteistyössä sidosryhmien ja teatterialan toimijoiden kanssa.

Lisätietoja seminaareista ja koulutuksista löytyy tapahtumakalenterista.