Suomen Teatterit ry omistajatahona

Suomen Teatterit ry edistää jäsenteattereidensa asemaa toimimalla yhtenä omistajatahona seuraavissa teatterialan yhtiöissä.

Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy

Näytelmäkulma on suomalainen näytelmäagentuuri, jonka toiminnalla on voimakas kansainvälinen ulottuvuus. Se tarjoaa suomalaisille teattereille kattavan valikoiman ulkomaista draamaa sekä teoksia maamme eturivin näytelmäkirjailijoilta.

www.dramacorner.fi

Teatteri&Tanssi -lehti

Teatteri&Tanssi –lehti on näyttämötaiteen aikakausilehti, joka sisältää kirjoituksia teatterintekijöistä ja esityksistä, arvioita, uutisia, mielipiteitä, ajankohtaisia ja puhuttavia aiheita sekä teattereiden ensi-illat ja ohjelmistot koko maan kattavasti.

www.teatteritanssi.fi

Kulttuuria kaikille -palvelu

Suomen Teatterit ry osallistui vuonna 2012 kulttuurialan järjestön yhteiseen valmisteluun, jolla Kulttuuria Kaikille –palvelun taustaorganisaatioksi perustettiin itsenäinen yhdistys Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Suomen Teatterit ry on yksi uuden yhdistyksen perustajajäsenistä. Kulttuuria kaikille -palvelu edistää osallistumiselle avoimia ja monenlaisia yleisöjä huomioivia kulttuuripalveluja.

www.kulttuuriakaikille.fi