Suomen Teatterit ry omistajatahona

Suomen Teatterit ry edistää jäsenteattereidensa asemaa toimimalla yhtenä omistajatahona seuraavissa teatterialan yhtiöissä.

Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy

Näytelmäkulma on suomalainen näytelmäagentuuri, jonka toiminnalla on voimakas kansainvälinen ulottuvuus. Se tarjoaa suomalaisille teattereille kattavan valikoiman ulkomaista draamaa sekä teoksia maamme eturivin näytelmäkirjailijoilta.

www.dramacorner.fi

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti on näyttämötaiteen aikakausilehti, joka sisältää kirjoituksia tekijöistä ja esityksistä, arvioita, uutisia, mielipiteitä, ajankohtaisia ja puhuttavia aiheita sekä teattereiden ensi-illat ja ohjelmistot koko maan kattavasti.

www.teatteritanssi.fi

Kulttuuria kaikille -palvelu

Suomen Teatterit ry osallistui vuonna 2012 kulttuurialan järjestön yhteiseen valmisteluun, jolla Kulttuuria Kaikille -palvelun taustaorganisaatioksi perustettiin itsenäinen yhdistys Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Suomen Teatterit ry on yksi uuden yhdistyksen perustajajäsenistä. Kulttuuria kaikille -palvelu edistää osallistumiselle avoimia ja monenlaisia yleisöjä huomioivia kulttuuripalveluja.

www.kulttuuriakaikille.fi